Sisustus- ja remonttipalvelua pääkaupunkiseudulla

Palvelumme lähtee asiakkaidemme toiveista ja tavoitteesta luoda entistä parempia ja viihtyisiä tiloja niin kotiin, työpaikalle kuin julkisiin tiloihin.

Työ tehdään ammattitaidolla ja kokemuksella.

Pyrimme käyttämään uusia, ympäristöystävällisiä tuotteita ja nykyisiä työmenetelmiä.

Pidämme huolen siitä, että remonttityöt aiheuttavat mahdollisimman vähän pöly-, haju ja meluhaittoja.

Tapetti

Tapetti toimii loistavasti tehosteseinänä. Tehosteseinällä tarkoitetaan yhden seinän maalaamista tai tapetoimista eri värillä kuin muiden huoneiden seinät.

Tapettilaatuja on erilaisia joten kannattaa valita oikeanlainen tapetti tapetoitavaan tilaan.

Erilaisia tapetteja:

  • Paperitapetti on perinteinen tapettityyppi. Tapetti ei muuta väriään keino- ja auringonvalon vaikutuksesta. Lapsiperheidenkään ei tarvitse olla huolissaan, sillä monen paperitapetin pinta kestää kostealla pyyhkimisen.
  • Kuitutapetti eli nonwoven / easy-up-tapetti i on suosittu tapettityyppi, helppokäyttöinen ja kohtuuhintainen tapetti.
  • Vinyylitapetti kestää hyvin kulutusta ja pesua. 
  • Lasikuitutapetti kestää kovaa kulutusta, suojaa kolhuilta ja peittää pieniä epätasaisuuksia. Lasikuitutapetti on sen takia hyvin suosittu julkisissa tiloissa sekä tiloissa jotka helposti likaantuvat.
  • Maalattava tapettikiinnitetään EasyUp-menetelmällä. Tapetin päälle pystyy hyvin myös maalaamaan.
  • Tapettiboordion tapettimainen koristelista, yleensä kiinnitetään tapetin päälle. Tapettiboordeja käytetään vähemmän sillä tapetit ovat jo värikkäitä ja kuviollisia.
  • Peittopinnoite (tasoitetapetti, taustatapetti) sopii hyvin epätasaisen pinnan tasoittamiseen ennen tapetointia tai maalaamista.
  • Maisematapetti (fototapetti) Maisematapeteilla saadaan seinäpinnoille suuria kaikenlaisia kuvia.

Lattiamateriaalit

Lattiamateriaalin valinnassa on huomioitava käyttötarkoitus. Muista tarkistaa valitsemasi laatan ominaisuudet.

Lattiapäällystyksen ominaisuudet:

Keraaminen laatta sietää hyvin kolhuja ja vettä. Aurinko ei haalista keraamista laattaa. Sopii täydellisesti lattialämmityksen kanssa sillä keraaminen laatta johtaa hyvin lämpöä.

Korkkilattia on hyvä luonnonmateriaali. Korkkilattian etuja ovat hiljaisuus, pehmeys ja ekologisuus. Korkkilattia tuntuu jalkojen alla lämpimältä. Se sopii esim. makuuhuoneisiin, muttei kosteisiin tiloihin, koska se ei kestä vettä.

Parketti sopii hyvin erilaisiin sisätiloihin. Parkettilattia on myös ympäristöystävällinen valinta, voidaan myös asentaa lattialämmityksen kanssa.

Laminaatti on hyvin kestävä, edullisempi ja helppo asentaa, Tärkeää pitää laminaatti kuivana sillä kosteus voi aiheuttaa vääntyilyä. Veden pieni läikkyminen ei aiheuta ongelmaa mutta vesilammikot pitää pyyhkiä heti pois.

Vinyylilattia sopii monenlaisiin tiloihin kuiviin että märkiin. Vinyylilattia sopii kaikkiin koteihin se on kestävä ja helppo pitää puhtaana.

Muovimatto eli vinyylimatto on edullinen ja kestävä. Vinyylimatto voidaan asentaa suoraan vanhan lattian päälle.